10/30/2009

7... si cam tot atatea zile

cam asa dormim dupa fiecare masa...
ce bine e sa ai fratiori pe-aproape!
primii pasi... de catelandru
papa-bun! cam 150 ml in total, din 4 in 4 ore...
de la papa-bun dormim asa de bine!
aaaa... si pentru ca ne-am facut mai mari :)
nu mai da din coada, ca ma trezesti si mi-e sooomn...
noi ne-am facut atat de mari, ca nu mai vrem sub paturica!
ne e bine si afara... :)

12 comentarii:

  1. SUNT FOARTE FRUMOSI!!!!! Sa va traiasca si sa fie sanatosi! Si sper sa le gasiti stapan. Niste oameni buni si iubitori de animale, ca voi, nu cum se poarta, din pacate, pe la noi......cainele trebuei sa fie "rau"...legat , nemancat si batut. N-as suporta ideea!
    Revenind la momentul actual, salut voios Burticilor frumoase si grasute! Sunt niste SCUMPI!!!
    S

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne cat sunt de frumosi! Si ce bine le este lor acolo. Se vede cat sunt de fericiti si de multumiti :). Doamne ajuta cu familiile, ca banuiesc ca vine timpul sa le gasitit familii! Sa va ajute Dumnezeu si pe voi si pe ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Simo, Denisa, da, sunt tare scumpici! Grasuti si frumusei, se lupta sa creasca mari in fiecare zi. :)
    Cred (ori sper...) ca la momentul potrivit se vor gasi si stapani pentru ei. Asta insa, abia dupa o luna, cand incep sa manance singuri. Pana atunci... mai avem de asteptat cateva saptamani bune. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ruxi, am spus si o repet- sunteti niste suflete deosebite. Catelusii astia sunt niste maaaaari norocosi.
    Sa aveti noroc de cele 7 familii bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gina, fara modestie, si eu cred ca au fost norocosi ca am fost noi cei care i-au gasit.
    In acelasi timp, traiesc cu sentimentul ca cea norocoasa sunt (si) eu: prin alegerea de a avea grija de ei, viata mi-a reamintit ca frumusetea ei consta in lucrurile "marunte", de zi cu zi. Fara ele, usor am putea sa cadem prada depresiei, dezamagirii, deznadejdii din pricina tuturor mizeriilor ce se intampla in tara...
    Mai departe... si eu sper, pt ei in primul rand, sa aiba noroc de stapani buni! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Scumpii de ei, pufosi si iubiti si cautand caldura... asa-i ca e sublim sa ti se ofere sansa de a avea in grija un suflet? Nu mai zic de 7. :) O sa gasiti, sau mai bine zis, veti fi voi gasiti de suflete calde. Eu sunt sigura de asta.
    Pana atunci... nopti linistite!
    9 big hug-uri!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anca, asa e. E fain sa ai in grija un sufletel asa de mic... sau 7! :) Fain si dificil totodata, cu tot ceea ce implica acest "a avea in grija"...
    Mi-ar placea sa fiu la fel de optimista ca voi, toti cei care mi-ati scris ca vor avea parte de stapani buni. Deocamdata, doar sper ca se va gasi o solutie potrivita, atunci cand va veni vremea pt ea.
    Imbratisari calde si de la noi, pt voi si gaza mica! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Iu-huuuuu! M-am prezentat la apelul de seara! Salut calduros Burticilor rotofeie! :) Pupici multi si pufosi pt cei mai mici si mai blanosi dintre noi! Si , DESIGUR, din nou incurajari, felicitari si multe imbratisari calduroase SALVATORILOR!!!! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Mai exista bine in lume!
    S

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara, Simo! Burticile sunt lipsa la apel... au mancat bine, si-acum trag un pui de somn. Ca de obicei! :) As face bine sa le urmez exemplul in curand, caci peste 4 ore o luam de la capat.
    Pup, noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce mai faceti voi, doua familii- umana si canina?
    V-a speriat prima zi de brumar tepos?
    Sa fiti cuminti!

    RăspundețiȘtergere
  11. Gina, nu ne-a speriat inca, dar nici mult nu mai avea! Miroase a iarna deja... si eram aproape siguri ca va da si-o scurta ninsoare. Vantul a avut insa grija sa o tina departe.
    Familia canina doarme multumita, tresarind din cand in cand, scuturata de vise. De azi, cel mai mic membru al ei a devenit si cel mai ochios (albastru, fireste!) :)
    Familia umana mai recupereaza si ea din oboseala, in casa la caldura, visand la nopti dormite pe de-a-ntregul.
    Promitem sa fim cuminti in continuare! ;-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutari calduroase la inceput de noiembrie, pentru mari si mici, mai mult sau mai putin blanosi si rotofei. Au facut ochi maimutzele mici?? Va pup cu drag pe toti!
    S

    RăspundețiȘtergere